Siz çevrimdışıyken sunucudaki ayarlarınız başka bir bilgisayardan değiştirildi ya da geri yüklendi veya sıfırlandı. Az önce yaptığınız değişiklikler yalnızca bu bilgisayarda kalır; uygulamayı yeniden başlatınca sunucudaki ayarlar kullanılır.
Bu mesaj ne demek
Tam mesaj, siz çevrimdışıyken sunucudaki ayarların değiştiğini (başka bir aygıtta değiştirildiğini ya da geri yüklendiğini/sıfırlandığını), bu yüzden bu değişikliğin yalnızca bu bilgisayarda kaydedildiğini ve yeniden başlatınca sunucudaki ayarların kullanılacağını söyler.
Ayarlarınız hesabınızla birlikte sunucuya otomatik kaydedilir. Bu bilgisayar çevrimdışıyken başka bir bilgisayarda değiştirdiyseniz — ya da geri yükleyip sıfırladıysanız — sunucudaki sürüm bu bilgisayarla uyuşmaz. Onun üzerine yazmamak için burada çevrimdışı yapılan değişiklikler yalnızca yerelde tutulur.
Ne yapmalı
- Sunucudaki sürümü kullanmak için: uygulamayı yeniden başlatmanız yeterli.
- Bu bilgisayarda az önce yaptığınız değişiklikleri korumak için: yeniden başlatmadan önce Yedek/Paylaş ile bir ses paketi dışa aktarın ve sonra içe aktarın. Bkz. Ses paketini yedekleme ve paylaşma.
- Aynı hesabı birden çok bilgisayarda kullanıyorsanız bunu önlemek için ayarları tek bir bilgisayarda değiştirin.

